Bröllopsfotograf i Småland

Bridal Boudoir

Bridal boudoir är en sensuell fotosession som främst är tänkt som morgongåva till brudgummen. Få saker är så uppskattade som denna gåva. Temat i bilderna är klassisk skönhet, tidlös elegans och mjuk sensualism. Det är inte bara en spännande gåva till brudgummen, det är även en väldigt rolig sak att göra för sin egna skull. Temat kallas för bridal boudoir men det behöver inte nödvändigtvis vara bröllopstema. Bilderna är lika uppskattade som födelsedagsgåva eller till alla hjärtans dag.

Fotograferingen sker på förmiddagen på en plats som vi kommer överens om. En bra plats att fotografera den här typen av bilder på är Hotel Pigalle i Göteborg. Hela hotellet har en skön boudoir-känsla.

Under sessionen tar vi god tid på oss så att du kan prova olika klädbyten och poser. Efter fotograferingen redigeras bilderna och sätts ihop i en fotobok med tillhörande box.

Denna typ av fotografering bör man göra i god tid innan bröllopet. Jag behöver tid för att redigera bilderna och sätta ihop dem till en bok. Minst en månad innan bröllopsdagen är bra så att det finns marginaler.

I bridal boudoir ingår:

  • Fotografering under en förmiddag
  • USB med redigerade bilder
  • Fotobok, 22×16 cm, med tillhörande box

Pris från 5.000:-

 

Vanliga frågor:

Jag är väldigt blyg men vill ändå ha fina bilder till min pojkvän. Tror du att det blir bra ändå?

Svar: De flesta är blyga i början, men det brukar gå över snabbt när man väl börjar jobba. Det är bara du och jag där och vi har ingen att imponera på. Det blir snabbt väldigt roligt och avslappnat.

Visar du någonsin bilderna offentligt på din hemsida eller liknande?

Svar: Nej. Ingen ser bilderna förutom du, jag och dem som du själv väljer att visa dem för. När du har fått din bildleverans raderas alla bilder från min dator.

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *