Bröllopsfotograf i Småland

Bröllop i Jönköping

Bröllop i Jönköping

Det var en lördag och klockan var halv tre på dagen. Jag hade ledigt och gick hemma och sölade i min morgonrock och med min kopp kaffe när telefonen ringde….

 

Från kaffe i Eksjö till bröllop i Jönköping…

“Hej, Sandra! Jag undrar om du skulle kunna komma och fotografera vårt bröllop?”

Han lät glad men lite stressad. Jag sträckte mig efter min kalender på bordet och började bläddra.

“Det hoppas jag att jag kan göra. Vilket datum gifter ni er?”

Han gav ifrån sig ett nervöst litet fnitter innan han svarade.

“Idag klockan fem.”

Jag fnös ut kaffet genom näsan i en blandning av chock och skratt.

“Skämtar du!? Idag?”

“Det blir inget märkvärdigt. Det är ett litet bröllop i Jönköping och det kommer att gå väldigt lugnt till. Inte mycket fest alls. Det tar bara en timme eller så, sedan släpper jag iväg dig hem till ditt kaffe igen. Jag lovar!”

Jag insåg att jag inte hade tid att fundera. Om det skulle bli några bröllopsfotografier så var det viktigt att jag kom iväg direkt! Det var bara att kasta på sig kläderna, slänga upp håret i en slarvig knut och köra till Jönköping med kameran i högsta hugg!

Sju timmar och tvåtusen bilder senare satt jag i bilen på väg hem. Jag konstaterade roat för mig själv att brudgummen och jag hade lite olika idé om vad som är ett litet och lugnt bröllop. Det hade inte varit en enda lugn stund. Det var ett fantastiskt roligt bröllop och fullt ös från första sekund!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *