Bröllopsfotograf i Småland

Slottsbröllop i Häringe

Slottsbröllop i Häringe

Så var det dags för slottsbröllop!  Häringe slott är en inte bara en mycket vacker plats, slottet har även en gedigen historia som får vilken historianörd som helst att dö av lycka. Vårens bröllop ägde rum just där, i ett av Sveriges mest intressanta byggnader.

En spännande historia

Ägornas historia börjar redan på vikingatiden med viking Sote (1007) och slaget vid Sotaskär. Detta är dock inte helt bekräftat. Det man vet säkert är att Magnus Ladulås och Gustav Vasa, bland andra, förfogade över ägorna och varje ägare har sitt sin särskilda prägel på slottet. Miljön är väldigt typiskt “slottigt” och var man än vänder sig finns en fantastisk miljö att fotografera i. Särskilt fint var det i maj när världens gladaste brudpar och deras gäster säkrade slottstraditionen med en hejdundrande fest.

Slottsbröllop med alternativ touch…

Mitt brudpar och deras gäster var inte bara fantastiskt glada och trevliga. De hade dessutom en cool och lite alternativ stil. Alla gäster också. Det var en väldigt läcker kontrast balans mellan slottets atmosfär och alla dessa rockiga, tatuerade och färgstarka personligheter som sällskapet bestod av. Det gav bilderna en unik och kul prägel som jag tycker är inspirerande. Sådana bröllop gör jag gärna fler!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *